Loading...
Med passion för god mat & bra service

Smakrik Catering

Vi finner ett stort nöje i att laga mat med de bästa råvarorna för stora och små tillställningar.

Smakrik Catering ägs och drivs av Martin Svensson. Vi har många års erfarenhet i restaurangbranschen med start i köket som utbildade kockar och därefter erfarenheter både från restauranger lokalt, nationellt och internationellt.

Våra menyer

Vi erbjuder en mängd olika bufféer, middagar, plock och mingelmat m.m. – från olika länder och i olika prisnivåer. Vi har valt ut de allra bästa menyerna att välja och vraka emellan. Självklart tar vi även fram specialkomponerade menyförslag efter dina specifika önskemål.
Förrätter
Skagerncanapé
Serveras med löjrom.
85:- /pers
Gravlaxcanapé
Klassisk gravlaxcanapé med hovmästarsås.
70:- /pers
Paj med feta ost
Lufttorkad skinka och soltorakde tomater.
65:- /pers
Ankleverpaté
Serveras på mörkt bröd med fikonmarmelad.
95:- /pers
Canapé
Med renrostbiff och äppelchutney, pepparrotscreme.
65:- /pers
Dill och kräftcheesecake
Serveras med sparris och skottsallad.
60:- /pers
Varmrätter
Wallenbergare
Med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor samt rårörda lingon.
145:- /pers
Fiskgratäng
Med kräftor och västerbottenost, potatispuré smaksatt med jordärtskocka.
Dagspris
Lammrostbiff
Med en getostcreme, balsamicosky, rostade rödbetor och potatis.
185:- /pers
Fläskfilé
Med chipotlebearnaise, grönsakswook och potatiskaka.
145:- /pers
Örtbakad lax
Med dillhollandaise, grön sparris och rotfruktskaka.
155:- /pers
Oxfilé
Skogssvampsfräs med röktsidfläsk, vitlökscreme, rödvinssky samt potatisbakelser.
195:- /pers
Soppor
Gulaschsoppa
Serveras med hembakat bröd samt crème fraiche och ost.
115:- /pers
Smakrik´s fisk och skaldjurssoppa
Serveras med hembakat bröd, aioli och skaldjur efter önskemål.
130:- /pers
Karljohansvampsoppa
Serveras med en canapeé på mörkt hembakat bröd, rökt skinka samt hjortron och en jordärtskocks creme.
140:- /pers
Vitsparrissoppa
Smaksatt med tryffelolja, serveras med örtbakad lax samt hembakat bröd med brieost.
130:- /pers
Landgångar
Småspett (30kr/pers)
Fläskfiléspett
Serveras med rostad paprikacreme.
Laxspett
Serveras med lime och honungsyoughurt.
Lammfärsspett
Serveras med getostcreme.
Kycklingspett
Serveras med rökig BBQ-sås.
Grillat grönsaksspett
Serveras med hummos.
Plockmat (25kr/pers)
Skagenröra med löjrom.
Gravlax med hovmästarsås.
Gorgonzola & fikonmarmelad.
Parmaskinka med soltorkad tomatcreme.
Renrostbiff, äppelchutney, pepparrotscreme.
Lamm, getost och rödbeta.
Hemrökt hjort, jordärtskocksmousse, hjortron, västerbottenost. Sill och potatis, rödlök.
Tonfiskcheviche.
Buffeér
Alternativ 1 (min 15 pers)
Inkokt lax med dill och romsås, rostbiff med pickles, potatissallad smaksatt med dijonsenap, grönsallad samt hembakat bröd.
140:- /pers
Alternativ 2 (min 15 pers)
Mozzarella och basilikafyllda kycklingfi leér, honung och vitlöksyoghurt, cous-coussallad, pastasallad med oliver och soltorkade tomater, ruccolavinegrette samt hembakat bröd.
145:- /pers
Alternativ 3 (min 15 pers)
Älgfärsspett, kantarell creme, inkokt lax, pepparotssås, potatis och rotfruktspaj, syltad rödlök, bönsallad, hembakat bröd.
155:- /pers
Alternativ 4: Medelhavsbuffé (min 15 pers)
Italiensk lufttorkad skinka, salami, kyckling, oliver, vitello tonnato, pastasallad, kall svamprisotto, tomat och mozzarella sallad, hyvlad parmesanost, laxsallad med vitlök och lime, taleggiospett med fikon och balsamicosirap, hembakat bröd och grissini.
250:- /pers
Alternativ 5: Svensk buffé (min 15 pers)
Varmrökt lax, gubbröra på matjesill, västerbottenostpaj, skagernröra med löjrom. Hemrökt ren, hjortroncreme och västerbottenost. Potatissallad med kantareller. Små wallenbergare, rårörda lingon. Hembakat bröd & smör.
255:- /pers
Alternativ 7: Viltbuffé (min 30 pers)
Tjälknöl på älg, rödlöksmarmelad, enbärsgravad lax, löjromssås, rökta korvar, viltpaté, hemrökt hjort, jordärtskocksmousse, hjortron, sallad på grönkål och fikon, syltade kantareller, kräftsoppa med krondill, västerbottenostpaj, hembakat bröd.
280:- /pers
Dersserter
Ostfat
3 olika sorter serveras med passande tillbehör.
95:- /pers
Hjortronpannacotta
Serveras med mylta.
75:- /pers
Vit chokladmousse
Serveras med jordgubbskompott.
45:- /pers
Tiramisu
Smaksatt med Cognac och Kahloua.
50:- /pers
Mörk chokladtårta
Serveras med rårörda hallon och vispgrädde.
45:- /pers

Kontakta oss

För oss är det personliga mötet oerhört viktigt då alla uppdrag är unika. För bokning av catering och företagsevent eller för att få mer information kring dessa ber vi dig att fylla i formuläret nedan.
Alla fält är obligatoriska.